Conecteaza-te cu noi
Home despre noi servicii intrebarea ta informatii programare online contact
cabinet stomatologie Denta Aur Targu Mures Romania

Servicii  • Profilaxie dentara

  • Cosmetica dentara

  • Odontologie

  • Endodontie

  • Protetica

  • Ortodontie

  • Parodontologie

  • Chirurgie orala si dento-alveolara

  • Urgente

Cabinetul medical de medicina dentara Denta Aur va ofera serivicii de cea mai buna calitate acompaniate de cea mai mare grija si atentie de care orice persoana are nevoie, intr-o ambianta placuta si relaxanta!

In cabinetul medical Denta Aur din Targu Mures va oferim urmatoarele tratamente:

Profilaxie dentara

Metode de protejare a dintilor prin geluri si paste cu fluor, prevenirea cariilor, tratamente pentru evitarea dezvoltarii cariilor incipiente precum sigilarea, tehnica corecta a periajului, indepartarea tartrului prin detartraj cu ultrasunete, curatirea minutioasa si redarea stralucirii dintilor cu aparatul Air flow!

Cosmetica dentara

Albirea profesionala a dintilor vitali cu lampa cu lumina led albastra si rosie, albirea dintilor devitali, periaj profesional, aplicare bijuterie dentara!

Odontologie

Tratamentul cariilor dentare prin obturatii fizionomice!

Endodontie

Tratamentul afectiunilor radiculare prin paste cu calciu, antibiotic la nevoie, obturarea canalelor radiculare cu rasina epoxidica (cea mai noua metoda de tratament)!

Pedodontie

Tratamente stomatologice efectuate la copii, obturatii colorate pentru cei mici!

Protetica

Efectuarea de lucrari fixe din fibra de sticla si ceramica, proteze totale, cu crosete, proteze scheletate, microproteze precum inlay, onlay, cresterea rezistentei radacinii dintilor cu pivot de fibra de sticla!

Ortodontie

Indreptarea dintilor cu diferite aparate fixe, mobile, mobilizabile de diferite culori si cu sclipici pentru cei mici, deconditionare deglutitie, exercitii de respiratie!

Va prezentam noul sistem revolutionar estetic lingual HARMONY System. Sistemul HARMONY ofera o solutie digitala pentru toata lumea. HARMONY poate trata chiar si cele mai severe cazuri, folosind tehnologia CAD / CAM pentru a atinge cel mai inalt nivel de precizie.

tratament lingual harmony

Ce va ofera HARMONY?

Fiecare componenta a sistemului unic HARMONY este personalizat pentru a atinge zambet perfect rapid si eficient. Nici un alt sistem nu ofera acest nivel de acuratete si de personalizare.

Estetica

Complet invizibil, este pozitionat oral, in spatele dintilor, puteti zambi in linii mari de la inceperea tratamentului.

Precizie si rezultate mai rapide

Brackturile auto-legaturabile permit simularea perfecta si pentru rezultate impresionante.

Confort

Suport mai mic pentru estetica imbunatatita si un confort mai mare. Proiectat cu margini netede si profil inferior.

Igiena

Igiena dentara este mai usor, deoarece nu exista ligaturi elastice.

Parodontologie

Tratamentul gingiilor inflamate, tratamentul ulceratiilor mucoasei bucale, imobilizarea dintilor cu banda de fibra de sticla.

Chirurgie orala si dento-alveolara

Extractii dentare, simple sau complicate prin alveolotomie, tratarea chirurgicala a abceselor, tratarea chirurgicala a chisturilor si granuloamelor de la varful radacinilor prin rezectii apicale, tractionarea dintilor inclusi pe arcada in scopul folosirii lor sau extractia dintilor inclusi, decapusonare molar de minte, frenectomie, frenoplastie, regularizare creasta,chiuretaj cu lambou si os alveolar, inchidere sinus, tratamente asupra parodontiului marginal, imobilizarea dintilor mobili cu fibra de sticla!

Urgente

Realizam urgente in timpul programului de lucru!