Conecteaza-te cu noi
Home despre noi servicii intrebarea ta informatii programare online contact
cabinet stomatologie Denta Aur Targu Mures Romania

Echipa noastraDr. Albu (Stan) Ioana Auriţa
- medic dentist
- medic specialist protetica dentara
- administrator Denta Aur
- doctorand UMF Targu Mures
Dr. Popa Diana
- medic dentist
- medic specialist chirugie dento-alveolara
Dr. Şoaita Claudia
- medic dentist, specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala
- asistent universitar UMF Targu Mures

Despre noi

Misiunea noastra este de a oferi ingrijire dentara de calitate intr-un mediu relaxant, preturi accesibile, igiena si comfort maxim, aparatura si materiale moderne, respect si comunicare cu pacientul, discretie si profesionalism! La cabinetul stomatologic Denta Aur avem grija de sanatatea dumneavoastra atat prin tratamentele pe care le oferim cat si prin masuri stricte de igiena si sterilizare.

Sterilizarea se realizeaza dupa ultimele norme impuse de U.E., personalul poarta costum de protectie, masti, manusi in timpul interventiei, iar consumabilele sunt de unica folosinta.

Cabinetul e dotat cu 2 unituri stomatologice nemtesti de calitate, complet utilate cu piese cu fibra optica, detartraj cu ultrasunete, camera intraorala, lampa de fotopolimerizare, prophy jet, motor endodontic, aspiratie chirurgicala, sistem de incalzire a apei la unit! Cabinetul mai are in dotare apex locator pentru verificarea lungimii de lucru pe radacina pentru un tratament reusit de durata!

De asemenea, mai dispunem de lampa profesionala de albit cu dublu led, rosu si albastru , pentru un alb stralucitor al dintilor dumneavoastra!

Echipa este formata din medici tineri, dar cu experienta, care isi doresc mereu sa se perfectioneze, sa fie la curent cu noutatile din lumea medicala prin participarea la diverse cursuri si congrese de medicina dentara, fiind astfel informati de cele mai noi metode de tratament si cele mai recente metode de sterilizare si igiena in domeniul stomatologiei moderne!